5 jaar Garantie

Wij stellen zelf zoveel vertrouwen in onze laadbakken dat we u niet minder dan 5 jaar garantie bieden op de totale opbouw van alle bakken uit onze productlijn BesteBak.nl.

Hoe dit kan?
Uw carrosserie wordt nl. gemaakt van de beste materialen en geassembleerd volgens de strengste normen. Dit resulteert in optimale prestaties, gebruiksgemak en een uitzonderlijk lange economische levensduur.

Wat valt onder garantie?
U ontvangt 5 jaar garantie op de totale carrosserie inclusief hang en sluitwerk, deuren, luiken etc.
Alleen op de laadkleppen, koelinstallaties, laadkranen en andere toegevoegde technische hulpmiddelen zijn de garantievoorwaarden van de desbetreffende leverancier van toepassing. Dat is logisch.

De garantie omvat kosteloze reparatie van de carrosserie in geval van materiaal-, fabricage en/of constructiefouten. Daaronder valt ook de levering en vervanging van onderdelen.

Dit geldt voor alle laadbakken uit onze productlijn.

Ja, zelfs op de BesteBak Kipper! Het enige wat wij vragen is om de kipper te onderhouden volgens de bijgeleverde gebruikershandleiding bij een officiële BesteBak.nl dealer. Heeft uw kipper een zijlader dan ontvangt u een aparte gebruikshandleiding met specifieke onderhoudsrichtlijnen voor de zijlader.

Ook op het spuitwerk ontvangt u 5 jaar garantie bij beginnende corrosievorming. Na beoordeling kunt u de corrosievorming gratis laten herstellen bij uw BestebBak.nl dealer.

De garantie verlenen wij -na schriftelijke goedkeuring- in de werkplaatsen van officiële BesteBak.nl dealers.

Mocht u nog vragen hebben over de garantie neemt u dan gerust contact met ons op.